Menu Reserveren

Tedde Berger en Loek Heijselaar

Tedde en Loek


Ruim 25 jaar geleden besloot Loek na een veel te druk en stressig bestaan in Nederland te kiezen voor een meer relaxed leven in een prettig klimaat. Na een grondige en kritische zoektocht vond hij zijn ultieme bestemming in Lagos, Portugal. En tot op de dag van vandaag heeft hij daar geen enkele spijt van. Na ongeveer 3 maanden te hebben rondgelummeld kwam toch weer de prikkel om te gaan ondernemen en werden er weer diverse activiteiten opgestart.

Ongeveer 12 jaar geleden ontdekte Tedde ook het aangename leven in Portugal. Zij kende het land en de omgeving van Lagos al een paar jaar maar hoe langer zij er verbleef hoe meer zij er van ging houden en zij verkoos haar leven definitief te verplaatsen van Nederland naar Portugal. Tedde kwam op het idee dat al heel lang bij haar sluimerde.

Ik wil een Bed & Breakfast beginnen maar het moet wel iets heel bijzonders worden. Tedde en Loek kregen een relatie en samen zijn zij op zoek gegaan naar een geschikt pand of een geschikte locatie. Omdat geen enkel pand aan alle eisen voldeed en ook niet geschikt te maken was werd het een vervallen boerenhoeve die onderdeel had uitgemaakt van een erfgoed van de fraters. Een Herdade is het Portugese woord voor erfgoed. Restaureren of herbouwen was geen optie dus werd een volledig nieuw gebouw ontworpen dat volledig aan de eisen van deze tijd voldoet en toch de karakteristieke kenmerken heeft van een Portugese boerenhoeve.

Halverwege 2010 zijn ze er zelf al gaan wonen en hebben er een jaar voor uitgetrokken om te testen of alles naar behoren functioneerde ook met volledige bezetting waarbij de kinderen ,familie en vrienden als proefkonijn fungeerden.

In 2011 werden de eerste gasten verwelkomd en het werd een succes getuige de vele positieve reacties.

Zij willen nu graag dat succes met u delen en zullen u graag verwelkomen op Herdade dos Frades.

Menu Reserveren

Dutch       English


Hier boeken!

Een resevering makenBeschikbaarheid

Beschikbaarheid controlerenEmail sturen

Druk hier om direct een e-mail te sturen

2015award winner gold


Copyright 2010-2022
Herdade dos Frades All rights Reserved.
Google+ door Rutger Verwoerd
Google+
© 2006-2022
www.mijn-eigen-website.nl