Menu Reserveren

De Villa

De stijlvolle bed and breakfast is nieuw gebouwd ter vervanging van de oude boerenhoeve maar met materialen die aan de meest moderne eisen voldoen en toch het effect hebben van die dikke oude muren die zomers het huis koel houden en 's winters warm en ter verhoging van het comfort is vloerverwarming toegepast.

De romantische houten kap is als een grote hoed die het huis bedekt en op de omliggende terrassen heerlijke schaduwrijke zitjes creŽert. Aangevuld met optimale thermische isolatie is de villa een schitterende plaats om gedurende het hele jaar te vertoeven. Het zeer ruime woongedeelte is een comfortabele plaats om te zitten, lezen, en TV te kijken.

De bed and breakfast is volledig gelijkvloers zonder niveauverschillen met brede deuren (80 cm) en inloopdouches wat het geheel rolstoel vriendelijk maakt.

Er is gratis draadloos internet.


Het Zwembad

Het zwembad van 8x10 meter heeft een ruim zonneterras met voldoende zonnebedden. Het water is zilt. Nabij het zwembad is het barbecuehuis met een authentieke barbecue, een Portugese broodoven geschikt voor het bakken van brood en bereiden van stoofschotels en een eettafel om te genieten van alle goeds.

In overleg met de gastvrouw of gastheer kunt u een eigen BBQ avond plannen. Het barbecuehuis is voorzien van een toilet en douche.


Het Landgoed

De herdade - wat erfgoed betekent- is een stuk land van 2 hectare dat is afgescheiden van het Mata Frades gebied. De boomgaard is verdeeld in "terrassen" op verschillende niveaus met fruitbomen zoals sinaasappelen, vijgen, amandelen en veel meer. Wij maken onze eigen marmelades waar u bij het ontbijt van kunt genieten. Er zijn talloze plekjes om te vertoeven en ook een reuzen schaakbord.Menu Reserveren

Dutch       English


Hier boeken!

Een resevering makenBeschikbaarheid

Beschikbaarheid controlerenEmail sturen

Druk hier om direct een e-mail te sturen

2015award winner gold


Copyright © 2010-2023
Herdade dos Frades All rights Reserved.
Google+ door Rutger Verwoerd
Google+
© 2006-2023
www.mijn-eigen-website.nl